Διαθέσιμη από την LG Electronics (LG) είναι πλέον η αποκλειστική τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης περιεχομένου (ACR) της LG Ads Solutions σε LG τηλεοράσεις παγκοσμίως, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο. Η διάθεση θα αντικαταστήσει την παλαιού τύπου τεχνολογία και θα ενσωματώσει τη νέα λύση ACR σε εκατ. «έξυπνες» τηλεοράσεις σε 27 χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και την Αυστραλία.

Η νέα ACR τεχνολογία που παρέχεται από την LG Ads Solutions είναι ήδη ενεργή στις LG Smart TVs στις ΗΠΑ και, με την έναρξη της διαθεσιμότητάς της, τα δεδομένα LG CTV θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της LG Ads Solutions. Μετά την έναρξη ισχύος της συμφωνίας με τη Samba TV, τον Σεπτέμβριο 2022, για αδειοδότηση της τεχνολογίας ACR στις εκτός ΗΠΑ περιοχές, η LG Electronics προσανατολίζεται στη διασφάλιση μιας ενιαίας, παγκόσμιας λειτουργίας ανάλυσης δεδομένων για το κοινό της έξυπνης τηλεόρασης και απομακρύνεται από τη λειτουργία τρίτων μερών.

Η αυτόματη αναγνώριση περιεχομένου ή αλλιώς ACR, συγκεντρώνει ανωνυμοποιημένες πληροφορίες που περιγράφουν τα τηλεοπτικά προγράμματα και τις διαφημίσεις που επιλέγει να παρακολουθήσει ένας χρήστης. Για τους καταναλωτές, το ACR βοηθά να γίνει το περιεχόμενο που απολαμβάνουν πιο προσβάσιμο και πιο ευχάριστο, μέσω λειτουργιών, όπως προτάσεις περιεχομένου. Για τα brands, το ACR συμβάλλει στην ενημέρωση του σχεδιασμού διαφημιστικών εκστρατειών σε πλατφόρμες συμβατικής και streaming τηλεόρασης.