Η εθελοντική ομάδα της Enel Green Power Hellas, πραγματοποίησε δράση εθελοντικού καθαρισμού στην Πάρνηθα, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το «Save Your Hood». Οι εθελοντές της Enel Green Power βρέθηκαν στην Πάρνηθα, στην ευρύτερη περιοχή του Σανατορίου και του «Πάρκου των ψυχών».

Οι υποομάδες που δημιουργήθηκαν συγκέντρωσαν μεγάλο όγκο απορριμμάτων, κατά κύριο λόγο πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αποτσίγαρα, χαρτιά, σακούλες, αλλά και αλουμινένιες συσκευασίες αναψυκτικών, καλαμάκια, κ.ά. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από 4.000 λίτρα απορριμμάτων (και μπαζών) καλύπτοντας μία έκταση περίπου 3.000 τμ.

Ο επικεφαλής Επικοινωνίας της Enel Green Power, Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, δήλωσε σχετικά: «Μέσω της συγκεκριμένης εθελοντικής πρωτοβουλίας, η ελληνική ομάδα της Enel Green Power ανέδειξε την περιβαλλοντική της ευαισθησία και τη σταθερή δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό και στο διο πλαίσιο θα συνεχίσουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα».