Στον σταθμό του μετρό Φιξ βρέθηκαν εργαζόμενοι της Interamerican ως «Πωλητές για μια ώρα» του περιοδικού δρόμου «Σχεδία». Στην εθελοντική δράση που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά από την Interamerican, την Τρίτη, 21 Ιουνίου, 6 διοικητικά στελέχη της εταιρείας φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο του πωλητή, σε μια συμβολική, κοινή προσπάθεια αλληλεγγύης προς κάθε πωλητή της Σχεδίας.

Ο Νικόλας Αγγελόπουλος, εργαζόμενος της εταιρείας που συμμετείχε στη δράση, ανέφερε σχετικά: «Η εμπειρία του Πωλητή για μία ώρα είναι μοναδική.

Με βοήθησε να συνειδητοποιήσω στην πράξη πώς αισθάνονται οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση και πώς βιώνουν τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους μέσα από τη συγκεκριμένη εργασία. Σίγουρα η ώρα αυτή με έκανε να συνειδητοποιήσω την αξία της αλληλεγγύης και της ανάγκης να είμαστε όλοι μαζί στις δυσκολίες συνανθρώπων μας».