Η ΙΔΕΑ Το μιούζικαλ συνάντησε τη διαφήμιση στη νέα επικοινωνία της Ogilvy για την Cosmote. Η Ogilvy δημιούργησε ένα πραγματικό μιούζικαλ βασισμένο σε ένα από τα διασημότερα μουσικά κομμάτια όλων των εποχών, το «America» του West Side Story, με πρωταγωνιστές τους «συνδρομητές» της Cosmote και αφορμή τη νέα προσφορά του Cosmote Gigamax.

Στη νέα ταινία, μια αυτοσχέδια γιορτή ξεσπά σε έναν μποτιλιαρισμένο δρόμο της πόλης με όλους να τραγουδούν και να χορεύουν ξέφρενα. Ένα θέαμα γεμάτο αναφορές σε μεγάλα μιούζικαλ. Η αίσθηση, τα χρώματα, η μελωδία, οι φωνές και η μουσική παραπέμπουν σε μουσικές στιγμές της μεγάλης οθόνης. Η ταινία υλοποιήθηκε σε παραγωγή TopCut και σκηνοθεσία Βασίλη Μπουραντά.

Η μουσική διεύθυνση και διασκευή ορχήστρας και χορωδίας είναι του Αλέξιου Πρίφτη και η ηχογράφηση έγινε στα studio Sierra σε παραγωγή της Music For Ads, ενώ το κομμάτι America από το West Side Story είναι δημιουργία των Leonard Bernstein και Stephen Sondheim. Η καμπάνια συνοδεύεται από ραδιοφωνικά σποτ γεμάτα μουσική, OOH banners και digital επικοινωνία.