Τα βραβεία Microsoft Partner of the Year 2021 απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου Microsoft Inspire 2021, το οποίο απευθύνεται στο παγκόσμιο οικοσύστημα των συνεργατών της Microsoft και πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Ιουλίου. Αυτήν τη χρονιά, ως Country Partner of the Year, βραβεύτηκαν 3 συνεργάτες της Microsoft από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και, συγκεκριμένα, οι Office Line, Dot.cy και Veracloud, αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, σε παγκόσμιο επίπεδο, διακρίθηκαν, σε διάφορες κατηγορίες η καθεμία, οι PWC, EY και Avanade. «Ο θεσμός Partner of the Year αναγνωρίζει τη δέσμευση των συνεργατών μας σε κάτι περισσότερο από την υιοθέτηση υποδειγματικών λύσεων τεχνολογίας.

Είναι η επιβράβευση της συνέπειας, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας που επιδεικνύουν στη βάση του κοινού μας οράματος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην πραγμάτωση του οποίου το οικοσύστημα των Partners παίζει πολύ σημαντικό ρόλο», σημείωσε ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.