Οι νέες συνθήκες επιβάλλουν εργασία από το σπίτι και περιορισμένη κοινωνικοποίηση.

Για τη δημιουργία ενός βιώσιμου τρόπου εργασίας.

Οι νέες συνθήκες επιβάλλουν εργασία από το σπίτι και περιορισμένη κοινωνικοποίηση. Πώς θα μπορέσουμε να παραμείνουμε υγιείς, χαρούμενοι και παραγωγικοί; Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα Behavioural Science της Ogilvy δημιούργησε έναν οδηγό με σκοπό να βοηθήσει τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν το νέο τρόπο εργασίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο οδηγός περιλαμβάνει έξυπνα tips, ιδέες και τρόπους ώστε όσοι εργάζονται από το σπίτι να διατηρήσουν την κοινωνικοποίησή τους αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, να διαμορφώσουν μια νέα καθημερινή «ρουτίνα», να είναι εξίσου παραγωγικοί, δραστήριοι και συνεργατικοί, να φροντίζουν τον εαυτό τους, τους γύρω τους και την ομάδα τους.

«Σε συνθήκες όπως αυτές που ζούμε σήμερα, εξαρτάται από εμάς αν θα πετύχουμε την επιχειρησιακή συνέχεια. Και όταν τις ξεπεράσουμε, θα αξιοποιήσουμε τις νέες δεξιότητες και συνήθειες μας για να κάνουμε μια νέα αρχή και να οικοδομήσουμε έναν πιο υγιή επιχειρηματικό κόσμο», αναφέρει η Ogilvy. Το report είναι διαθέσιμο εδώ, στο Ogilvy.gr.