Στη δέκατη επετειακή απονομή των Impact BITE Awards θα παρευρεθεί ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου τομέα που έχει επιτευχθεί στη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς.

Στην τελετή θα βραβευθούν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι πιο καινοτόμες ICT πρακτικές της χρονιάς, όπως αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή των βραβείων. Θα απονεμηθούν επίσης, και τα δύο κορυφαία βραβεία της δεκαετίας ICT Company of the decade και Digitalized Company of the decade. Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ και με τη χορηγία της Impact.

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από 36 σημαντικές προσωπικότητες, συμπεριλαμβάνοντας ανώτατα στελέχη της αγοράς ICT, έμπειρους CTOs από μεγάλες επιχειρήσεις και καταξιωμένους ακαδημαϊκούς. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Κελάρι Παπαχρήστου στην Παιανία και θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω livestreaming σε YouTube και Facebook.