Ο Usain Bolt θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους EcoTank της Epson στη νέα καμπάνια της εταιρείας για την προώθηση της τεχνολογίας εκτύπωσης χωρίς φύσιγγες μελανιών στην Ευρώπη. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά σποτ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφημίσεις σε εξωτερικούς χώρους και σημεία πώλησης, προκειμένου να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τους εκτυπωτές της σειράς EcoTank της Epson.

Η τηλεοπτική προβολή θα ξεκινήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, ενώ διαφημιστικές πινακίδες εξωτερικών χώρων, διαφημιστικά banner στο διαδίκτυο, σε σημεία πώλησης σε μεγάλα καταστήματα λιανικής θα τοποθετηθούν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Πρόεδρος της Epson Europe, Yoshiro Nagafusa, ανέφερε: «Ο Usain είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ανθρώπους στον κόσμο και ο καθηλωτικός χαρακτήρας του θα αναδείξει με έναν διασκεδαστικό, αξέχαστο και εντυπωσιακό τρόπο τις λύσεις εκτύπωσης χαμηλού κόστους». Ο ίδιος τόνισε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή ενημέρωσης του κοινού για το προϊόν, καθώς όλο και περισσότεροι εργάζονται πλέον από το σπίτι.