Τελούσε Γενικός Διευθυντής Mars Multisales East Med
Η Mars Hellas ανακοίνωσε ότι ο Θωμάς Χαραλαμπόπουλος, Γενικός Διευθυντής Mars Multisales East Med προχωρά στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Θ. Χαραλαμπόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της Mars Hellas τον Σεπτέμβριο του 2004 και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις ευθύνης στον τομέα του Marketing, του P&O και των πωλήσεων. Τον Ιούνιο του 2015, τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα, έχοντας ταυτόχρονα την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και Μάλτας για την κατηγορία προϊόντων Gum & Confections της Wrigley, ενώ από το 2016 ηγείται του East Med cluster, στο οποίο περιλαμβάνεται πλέον το Ισραήλ και η Παλαιστίνη.

Ο Juan Martin, President Mars Multisales, δήλωσε: «Η συμβολή του κ. Χαραλαμπόπουλου υπήρξε καταλυτική ως προς την υγιή αναπτυξιακή πορεία που καταγράφει η Mars Hellas στην ελληνική αγορά, ενώ το όραμά του και οι αξίες του ήταν απόλυτα συμβατά με το όραμα και τις αξίες της οικογένειας Mars. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα». Το όνομα του νέου Γενικού Διευθυντή Mars Multisales East Med θα ανακοινωθεί σύντομα.