Ο θεσμός Ιndustry Next εξελίσσεται με πολλές δραστηριότητες του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, καθώς εκτός από τα Virtual Dialogues, σύντομα εγκαινιάζεται ένας κύκλος εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των ανθρώπων του Industry, και όχι μόνο.

Ένας κύκλος εκπαιδευτικός για το πώς θα γίνει καλύτερη η ζωή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και πώς θα εξελιχθούμε σε έναν κόσμο virtual με την αναγκαιότητα της ποικιλομορφίας και της ισότητας. Στο πλαίσιο αυτό, το Ινστιτούτο Επικοινωνίας ενώνει τις δυνάμεις του με την Google προκειμένου να εξασφαλίσει 3 βασικούς κύκλους εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης: #IamRemarkable, Entrepreneurship και Leadership.

To #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που έχει ως στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την προβολή της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στον χώρο εργασίας. Όσον αφορά στις δύο άλλες ενότητες, Leadership και Entrepreneurship, στόχο έχουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τις γυναίκες του κλάδου. Στο 1ο #IamRemarkable που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχει η Σπυριδούλα Δρακοπούλου, Regional SEED Manager και #IamRemarkable Lead, Greece. Συντονίζει η Αιμιλία Τσεϊμαζίδου, President of IoC & Chairman Αttp group. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο www.instofcom.gr.