Αποτελεί σήμερα CEO της Medium
Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter Evan Williams ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να επικεντρωθεί σε «άλλα projects».

Ως προγραμματισμένη ημερομηνία αποχώρησής του είχε οριστεί το 2021. «Ήταν 13 υπέροχα χρόνια και είμαι υπερήφανος για όλα αυτά που το Twitter πέτυχε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην εταιρεία», ανέφερε ο Williams, προσθέτοντας ότι θα στρέψει πλέον την προσοχή και τον χρόνο του σε άλλα projects. O Williams ίδρυσε το Twitter το 2006 μαζί με τους Jack Dorsey και Biz Stone και ήταν διευθύνων σύμβουλος από το 2008 έως το 2010.

Ωστόσο, απομακρύνθηκε από τη θέση, κληροδοτώντας την στον Dick Costolo, προκειμένου να αφοσιωθεί στη δημιουργία της εκδοτικής online πλατφόρμας Medium, όπου και κατέχει τη θέση του chief executive. Με ένα tweet, ο Jack Dorsey, ο οποίος ανέλαβε ξανά το «τιμόνι» το 2015, ευχαρίστησε τον Williams, αναφέροντας ότι «η φωνή του θα λείψει από τις συζητήσεις στο συμβούλιο». «Σας ευχαριστώ, @jack και @biz που ξεκινήσατε αυτή την τρελή εταιρεία μαζί μου και που συνεχίζετε να την κάνετε όλο και καλύτερη», απάντησε ο Williams, ευχαριστώντας και τα άλλα μέλη του ΔΣ.
(Πηγή: TheDrum)