Ο Alexander Holland αποχωρεί από τον Όμιλο

Έτσι, ο Στρατής Λιαρέλλης αναλαμβάνει Managing Director του Antenna TV στην Ελλάδα, με ευθύνη τις δραστηριότητες της ελεύθερης τηλεόρασης. Ο Eric Hansen αναλαμβάνει το ρόλο του Head όσον αφορά τις μουσικές και ραδιοφωνικές δραστηριότητές του Ομίλου, ενώ ο Φάνης Ταμπάκης διατηρεί το ρόλο του Γενικού Διευθυντή των Eκδόσεων του Ομίλου, ωστόσο παράλληλα θα συνεργαστεί με τον Μάκη Θέμελη στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου του Ομίλου.

Eξάλλου, η Βίκυ Μπουζούκη, εκτός από τα καθήκοντά της ως επικεφαλής της Διεύθυνσης HR στην Ελλάδα, θα αναλάβει τη διαχείριση των αντίστοιχων ζητημάτων σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Ο Nick Pawsey ως Head of Acquisitions, παράλληλα με τις τρέχουσες αρμοδιότητές του στην Ελλάδα, θα εργάζεται για την επίτευξη συνεργειών και την εξασφάλιση των καλύτερων όρων με τους συνεργάτες που προμηθεύουν περιεχόμενο (προγράμματα και νέα formats), τα κανάλια του Ομίλου Antenna.

Ο Διομήδης Βασιλείου ως Group CFO, θα αναφέρεται στον Θοδωρή Μ. Κυριακού, Αντιπρόεδρο και στον Peter Smith, Managing Director, αντίστοιχα του Ομίλου. Τέλος, ο Tariq Syed, γνωστό στέλεχος των digital media, εντάσσεται στον Όμιλο Antenna από τον Μάιο, προκειμένου να ηγηθεί των ψηφιακών επενδύσεών του Ομίλου, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του μέσα από νέες πλατφόρμες.