Δύο συνεχόμενες θητείες ολοκλήρωσε ο Γιάννος Γραμματίδης

Αναλυτικότερα, η νέα Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Σίμος Αναστασόπουλος (N. Petsiavas S.A.) Πρόεδρος, Νίκος Μπακατσέλος (Pyramis Metallourgia A.E.) Α’ Αντιπρόεδρος, Αγγελος Καραγιάννης (Karayannis Group of Companies) Β’ Αντιπρόεδρος, Λίτσα Παναγιωτοπούλου (Boston Hamilton Ltd.) Γενικός Γραμματέας, Θάνος Παπαδόπουλος (Chevellas S.A.) Ταμίας και Μέλη είναι οι Μάριος Κυριάκου (KPMG Certified Auditors A.E.), Ελευθερία Μαμιδάκη (Mamidoil-Jetoil S.A.), Γιάννης Σαρακάκης (Saracakis Brothers S.A.), Παύλος Κανελλόπουλος (AIG Greece S.Α.).

Ο Σίμος Αναστασόπουλος δήλωσε: «Αναλαμβάνω την Προεδρία του Επιμελητηρίου σε μιά περίοδο που παραμένει κρίσιμη για την χώρα και την οικονομία. Στόχος και δέσμευσή μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων αλλά και να συνεισφέρουμε στην διαμόρφωση ενός κλίματος ευνοϊκότερου για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιάννος Γραμματίδης, έχοντας ολοκληρώσει δύο συνεχόμενες θητείες, τόνισε: «Εκλέξαμε σήμερα νέα διοίκηση εμπιστευόμενοι την προεδρεία στον Σίμο Αναστασόπουλο, με την πεποίθηση ότι θα οδηγήσει το Επιμελητήριο σε νέες επιτυχίες και φρέσκες δραστηριότητες προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της ελληνικής οικονομίας».