Στις εταιρείες που υποστηρίζουν το Planet Pledge στην Ελλάδα προστέθηκε η L’Oréal Hellas, με δέσμευση να κάνει το marketing, δύναμη θετικής αλλαγής για το περιβάλλον. Το Planet Pledge αποτελεί μία παγκόσμια πρωτοβουλία της WFA, στην οποία συμμετέχουν 38 διεθνή brands και 27 εθνικοί Σύνδεσμοι, μεταξύ των οποίων και ο ΣΔΕ. Στην Ελλάδα, οι εταιρείες που έχουν γίνει #partoftheplan είναι οι Arla, Danone, Ikea, Κωτσόβολος, L’Oréal, Mastercard, Pepsico, Unilever και Vodafone.

H Κωνσταντίνα Τζώκα, Chief Digital & Marketing Officer L’Oréal Hellas, δήλωσε: «Στη L’Oréal Hellas, συμβάλλουμε δυναμικά στους στόχους του παγκόσμιου προγράμματος L’Oréal for the Future, με ένα σταθερό και συνεπές πλάνο δράσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καταναλωτών».

Η Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια ΣΔΕ, δήλωσε:
«Είναι τεράστια χαρά μας που μία ακόμα εταιρεία-μέλος του ΣΔΕ υποστηρίζει το Planet Pledge και ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας στην προσπάθεια για marketing-driven αλλαγή σε μεγάλη κλίμακα. Η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης απαιτεί συνεργασίες και φωτεινά παραδείγματα εταιρειών που δεσμεύονται για Better Marketing».