Ο ΣΔΕ, μοιράζεται με την αγορά το COVID Compendium for Global Marketers της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων (WFA).

Μέσα από το COVID Compendium for Global Marketers που δημιουργεί η WFA.

Ο ΣΔΕ, μοιράζεται με την αγορά το COVID Compendium for Global Marketers της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων (WFA). Πρόκειται για έναν online «οδηγό» που επιχειρεί να συγκεντρώσει και να διαδώσει τις καλύτερες ενέργειες που πραγματοποιούν τα brands σε όλο τον κόσμο, με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού, για να προσφέρει έμπνευση στην παγκόσμια κοινότητα των marketers. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να αποτελέσει ένα παγκόσμιο hub καταγραφής καλών πρακτικών.

«Προσκαλούμε όλους τους marketers της ελληνικής αγοράς, ανεξάρτητα αν οι εταιρίες τους είναι μέλη του ΣΔΕ ή όχι, να επισκεφθούν το www.sde.gr και τη σχετική ενότητα του site για να ενημερωθούν για best practices από όλο τον κόσμο και να μοιραστούν ενέργειες που εκείνοι υλοποίησαν ή υλοποιούν στην «ιδιαίτερη» αυτή περίοδο και που μπορούν να αποτελέσουν best cases», αναφέρει ο ΣΔΕ. Η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου, Νερίνα Κομιώτη δήλωσε σχετικά: «Κατανοούμε απόλυτα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαφημιζόμενοι και θεωρούμε χρέος μας να συμβάλλουμε με όσους τρόπους διαθέτουμε στην επιχειρησιακή συνέχεια.

Από την πρώτη στιγμή, η αγωνία μας ήταν να μπορέσουμε να απαντήσουμε παραγωγικά και δημιουργικά στις ανάγκες τόσο των μελών μας, όσο και της ευρύτερης αγοράς. Μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία, η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανταλλάξουμε ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες. Ο ΣΔΕ θα συνεχίσει την ενημέρωση για σημαντικά θέματα με την ευχή να τελειώσουν όλα γρήγορα και να επιστρέψουμε όλοι με υγεία και δύναμη στην κανονικότητα».