«Έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής», αναφέρει
Σε εξέλιξη φαίνεται να βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δικαστική διαμάχη της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Progressive με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη τα τελευταία 10 χρόνια, με τη συνεργασία να λήγει τον περασμένο Οκτώβριο. Η Progressive φέρεται να διεκδικεί δικαστικά σημαντικό χρηματικό ποσό για απλήρωτες, όπως υποστηρίζει, υπηρεσίες που παρείχε στον τραγουδιστή. Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει κάποια επίδοση δικογράφων ώστε να γνωρίζει για τις επικαλούμενες απαιτήσεις και νομικές ενέργειες της Progressive.

«Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί, αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ», αναφέρει η ανακοίνωση.