«Σταθερή η δέσμευσή μας στο ποιοτικό περιεχόμενο», δηλώνει ο Στέργιος Χατζηνικολάου

Μία σημαντική συνεργασία εγκαινιάζει ο RealFM, με το BBC World Service (Παγκόσμια Υπηρεσία του BBC).

Στο πλαίσιο αυτό, οι ακροατές του RealFM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και των συνεργαζόμενων περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, θα μπορούν να ενημερώνονται από το BBC μέσω ζωντανής σύνδεσης με τα στούντιο του Λονδίνου και το δίκτυο ανταποκριτών του BBC σε όλον τον κόσμο και με προηχογραφημένες μεταδόσεις.

Από τις συχνότητες του RealFM θα μεταδίδονται δελτία διεθνών ειδήσεων από το BBC, αλλά και εκπομπή ανάλυσης της διεθνούς επικαιρότητας, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις. Επίσης, θα μεταδίδονται δελτίο οικονομικών ειδήσεων, εκπομπή με τα νέα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και παρουσίαση των τάσεων στη διεθνή μουσική σκηνή.

«Η συνεργασία με το BBC αποτελεί σημαντικό βήμα για το Real Group. Συμβαδίζει με τη σταθερή δέσμευσή μας να προσφέρουμε ποιοτικό δημοσιογραφικό περιεχόμενο σε όλο και ευρύτερο κοινό, ενώ αντανακλά την εξέλιξη της Ελλάδας σε μία δυναμική, κοσμοπολιτική κοινωνία και της Αθήνας σε μία πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του RealFM Στέργιος Χατζηνικολάου.

Η Μέρι Χόκαντεϊ, Controller, BBC World Service, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα μπορούμε να μεταδίδουμε ορισμένα από τα κυριότερα ενημερωτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα. Σε μία εποχή που τα fake news μεταδίδονται σε όλον τον κόσμο με μεγαλύτερες ταχύτητες από ποτέ, χαίρομαι που συνεργαζόμαστε με τον RealFM, ώστε περισσότεροι ακροατές στην Ελλάδα να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην έγκυρη δημοσιογραφική φωνή του BBC».