Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους στο Play 2 WIN - Celebrity Basketball Game, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου για την υποστήριξη της ΜΚΟ WIN Hellas, με Ασημένιο Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Συμμετείχε ως χορηγός στο Play 2 WIN – Celebrity Basketball Game.

Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους στο Play 2 WIN – Celebrity Basketball Game, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου για την υποστήριξη της ΜΚΟ WIN Hellas, με Ασημένιο Χορηγό τον ΟΠΑΠ. Διακεκριμένοι αθλητές και celebrities συμμετείχαν σε έναν αγώνα μπάσκετ, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome, και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Στο παρκέ βρέθηκαν η «Μπλε #24» ομάδα, με προπονητές τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Νίκο Οικονόμου, και η «Γαλάζια #2» με τους Αργύρη Πεδουλάκη και Νίκο Χατζή στον πάγκο της. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τα νούμερα 24 και 2 στις φανέλες τους, για να τιμήσουν τη μνήμη του Kobe Bryant και της κόρης του Gianna.

Στους συμμετέχοντες βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Σωτήρης Κυργιάκος, Μπρούνο Τσιρίλο, Στέφανος Κοτσόλης, Κλέλια και Άννη Πανταζή, Άλεξ Βουγιούκας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μάντα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Στέλλα Δημητρίου, Σάββας Πούμπουρας, Κώστας Φραγκολιάς κ.ά.