Την επικοινωνία για την αγορά της Μ. Βρετανίας
Ο όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη ξεκινά στρατηγική συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Grifco PR, σε ό,τι αφορά την στοχευμένη επικοινωνία, προώθηση ενεργειών και marketing στην παραδοσιακά σημαντική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Grifco PR θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικού πλάνου δημοσίων σχέσεων, brand storytelling και ενίσχυση των media relations με τα Βρετανικά Μέσα, με στόχο να επικοινωνηθούν στοχευμένα οι δυνατότητες πολυτελούς φιλοξενίας και οι αντίστοιχες υπηρεσίες του ομίλου ξενοδοχείων Διβάνη. Ο όμιλος Διβάνη έρχεται να προστεθεί στο portfolio της εταιρείας μαζί με παγκόσμιους leader του κλάδου όπως Conrad Hotels, Fairmont Hotels, Bespoke Hotels κ.ά.

Η Νίκη Φωτίου, Marketing & PR Director του ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Grifco PR. H ισχυρή στρατηγική σκέψη τους, η εξαιρετική ομαδική δουλειά, η δημιουργικότητα και τα επιτυχημένα case studies, στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας πιστεύουμε ότι τους κάνουν τους κατάλληλους συνεργάτες για να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες του ομίλου μας στην αγορά της Μ. Βρετανίας».