Για την παγκόσμια προώθηση του STR8 για τα επόμενα 5 χρόνια
Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του, τόσο στις χώρες όπου ήδη δραστηριοποιείται όσο και σε νέες αγορές, ο όμιλος Σαράντη προχωρά σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διεθνούς εμβέλειας Έλληνα παίκτη του ΝΒΑ.

Η συνεργασία, η οποία έχει άμεση ισχύ, αφορά στην προώθηση του σήματος STR8 σε παγκόσμιο επίπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια. To STR8 αποτελεί ανδρική αρωματική σειρά με υψηλή αναγνωρισιμότητα και ισχυρά μερίδια αγοράς σε όλες τις χώρες του ομίλου. Απευθύνεται και υποστηρίζει τους νέους άνδρες, οι οποίοι ακολουθούν το πάθος τους και ξεπερνούν τα όριά τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξεκινώντας τη διαδρομή του από τα ανοικτά γήπεδα της Αττικής, τόλμησε να κυνηγήσει το όνειρό του και να το κάνει πραγματικότητα, καταφέρνοντας σήμερα να σημειώνει θρυλικές επιτυχίες σε γεμάτα γήπεδα της Αμερικής. «Στο πρόσωπο του Γιάννη, το STR8 βρίσκει τον καλύτερο πρεσβευτή του για να ανοίξει τις αγορές παγκοσμίως και να μεγαλώσει, εκφράζοντας το όραμα του ομίλου Σαράντη για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην παγκόσμια αγορά», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.