Ο όμιλος L’Oréal επιλέχθηκε στη λίστα Change the World του περιοδικού Fortune για το 2021, η οποία αναγνωρίζει εταιρείες που έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο μέσω δραστηριοτήτων που αποτελούν μέρος της βασικής επιχειρηματικής τους στρατηγικής.

Το Fortune αναγνώρισε τον όμιλο L’Oréal (Νο. 48 στη λίστα) ως μια εταιρεία που αλλάζει τον κόσμο μέσω του προγράμματος βιωσιμότητας, L’Oréal for the Future. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωριστήκαμε από το περιοδικό Fortune με ένα βραβείο που εντάσσεται στην καρδιά της αίσθησης σκοπού μας», δήλωσε ο Nicolas Hieronimus, L’Oréal Groupe CEO: «Στη L’Oréal, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ομορφιά του πλανήτη, καταπολεμώντας την κλιματική αλλαγή, σεβόμενοι τη βιοποικιλότητα και διατηρώντας τους φυσικούς πόρους.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ομορφιά, πιστεύουμε ότι δεν είναι σημαντικό μόνο για εμάς να αλλάξουμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να αλλάξουμε βιώσιμα τη βιομηχανία μας, και στοχεύουμε να διαδραματίσουμε ηγετικό ρόλο σε αυτό. Αυτό είναι που ονομάζουμε δημιουργία της ομορφιάς που κινεί τον κόσμο».