Το νέο του δημοσιογραφικό εγχείρημα, με τίτλο Data Project, παρουσιάζει ο όμιλος DPG Digital Media: «Ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα, ρεπορτάζ εις βάθος, συνεντεύξεις, ντοκουμέντα, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας από την έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα που συνθέτει το Data Project».

Η δημοσιογραφία δεδομένων, Data Journalism, είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην ψηφιακή εποχή, ειδικά όσον αφορά στη μετάδοση της πληροφορίας: Infographics, videos, δημοσιογραφικό περιεχόμενο που χτίζεται κομμάτι – κομμάτι, δίνουν στο τελικό αποτέλεσμα τη ζητούμενη διάδραση με τον αναγνώστη. Ο σχεδιασμός, η επιστήμη των υπολογιστών και οι στατιστικές αλληλεπιδρούν με το δημοσιογραφικό μέρος του περιεχομένου, προκειμένου η πληροφορία να διοχετεύεται με τον ιδανικότερο τρόπο.

Το Data Project φέρει την υπογραφή έμπειρων δημοσιογράφων του ομίλου DPG Digital Media, ενημερώνει αλλά και ψυχαγωγεί τον αναγνώστη, με θέματα από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Επικεφαλής του Project είναι η Σοφία Μαυραντζά, Branded & Premium Content Manager, με την καθοδήγηση του Media Director Γιώργου Μητροφάνη.