Μέσω της εφαρμογής Candy Simply-Fi
Ο όμιλος Candy παρουσιάζει τις νέες του οικιακές συσκευές νέας γενιάς, μια πλήρη γκάμα νέων προϊόντων με ολοκληρωμένη ψηφιακή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη τους.

Ξεκινώντας από ένα πλυντήριο, ο καταναλωτής κατεβάζοντας στο κινητό ή στο tablet του την εφαρμογή Candy Simply-Fi (που επικοινωνεί με όλες τις αντίστοιχες συσκευές) μπορεί να διαλέξει το εξειδικευμένο πρόγραμμα για το πλύσιμο των ρούχων του, δηλώνοντας μέσω φωνητικών εντολών, πόσο βρώμικα είναι, τι τύπου (λευκά, συνθετικά), αν θέλει εξτρά χρόνο πλυσίματος ή ακόμη έναν γύρο απαλού στυψίματος. Η εφαρμογή μπορεί να κάνει και χρονικό προγραμματισμό, να ειδοποιήσει αν η συσκευή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ή να δείξει σε τι φάση βρίσκεται το πλύσιμο.

Τα ίδια ισχύουν αντίστοιχα και για το πλυντήριο πιάτων. Περνώντας στον φούρνο ο καταναλωτής μπορεί και πάλι να διαλέξει το ιδανικό πρόγραμμα, αλλά και να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του στυλ ψησίματος, να δει ειδοποιήσεις, ακόμη και να ενημερωθεί πότε ο φούρνος χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Η σειρά περιλαμβάνει και ψηφιακά διασυνδεδεμένο απορροφητήρα και ψυγείο. Οι πάνω από 200.000 κάτοχοι των διασυνδεδεμένων συσκευών του ομίλου Candy προβλέπεται ότι θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο το 2019.