Με τον Peter Smith, πρώην Πρόεδρος της NBC Universal International και CEO των Cineflix Studio

Ο Peter Smith αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της διεθνούς βιομηχανίας των Μέσων, με 20ετή καριέρα στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας του στην NBC Universal, είχε στην ευθύνη του την επίβλεψη των τηλεοπτικών σταθμών, τη διανομή περιεχομένου και την επέκταση του κλάδου τηλεοπτικών παραγωγών του Ομίλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Antenna, «ο Peter Smith, ως CEO των Cineflix Studios, ισχυροποίησε την ανάπτυξη του τομέα πρωτότυπων τηλεοπτικών σειρών στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βρετανία. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της NBC Universal International, σε διάστημα μόλις τεσσάρων ετών, σημειώθηκε αύξηση των εσόδων της εταιρείας από 2,7 δισ δολάρια σε περισσότερα από 4 δις. δολάρια.

Επιπλέον, διευρύνθηκε ο κλάδος διεθνών τηλεοπτικών παραγωγών της εταιρείας, με  εξαγορές, όπως αυτή της εταιρείας παραγωγής της σειράς Downton Abbey». Το Advisory Board του Ομίλου Αntenna αποτελείται ήδη από σημαντικές προσωπικότητες των διεθνών Μέσων, όπως π.χ. ο Marco Sodi, πρώην επικεφαλής της Veronis Suhler Stevenson στην Ευρώπη.