Επίσης, υπεύθυνος πωλήσεων αναλαμβάνει ο Μανώλης Κοντολιός

Συγκεκριμένα, καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή με ευθύνη για το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, ανέλαβε ο Νίκος Μαλατράς, στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης. Μέχρι το 1995 εργάστηκε σε θέσεις media planner και media manager στις διαφημιστικές Leo Burnett και FCB Gnomi, ενώ από το 1996 έως το 2002 διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Carat Hellas S.A.

Επίσης, ο Μανώλης Κοντολιός ανέλαβε τη θέση του Υπεύθυνου Πωλήσεων μέσων μεγάλων διαστάσεων και ειδικών κατασκευών (large & special formats). Ο Μανώλης Κοντολιός διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος Media στη Philip Morris Hellas, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν βασικό στέλεχος στη Starcom Media (Leo Burnett Group). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affichage Hellas, Chris Bojanovic, δήλωσε σχετικά:

“Μετά την επιτυχή ανάθεση στον Γιάννη Πορτοκαλάκη της θέσης του Διευθυντή Πωλήσεων της Affichage Hellas το 2008, η στελέχωση του Εμπορικού Τμήματος της εταιρείας ολοκληρώνεται στην παρούσα φάση με την τοποθέτηση δύο νέων αξιόλογων συνεργατών σε αντίστοιχες θέσεις. Τους καλωσορίζω και είμαι βέβαιος ότι θα συνεισφέρουν μέσα από την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας”.