Αλλαγή και στη Διεύθυνση Επικοινωνίας με επικεφαλής την Κατερίνα Τσιβούρα
Τη θέση του νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Nestle Ελλάς ανέλαβε από την 1η Δεκεμβρίου ο Νίκος Εμμανουηλίδης, διαδεχόμενος τον Παύλο Κιόρτση, ο οποίος, έπειτα από τέσσερα περίπου χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, έχει μεταφερθεί στα κεντρικά του Ομίλου στην Ελβετία ήδη από το καλοκαίρι.

Από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, ο Ν. Εμμανουηλίδης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την Αλβανία και την Κύπρο, διατηρώντας παράλληλα τη μέχρι τώρα θέση του ως επικεφαλής της CPW Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Ο Ν. Εμμανουηλίδης ξεκίνησε την καριέρα του στην Nestle Ελβετίας πριν από 25 χρόνια και κατέλαβε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στο Κέντρο και στην Ιταλία. Πριν από την ανάληψη της θέσης του επικεφαλής της CPW Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, υπήρξε επίσης επικεφαλής του τμήματος της Purina Petcare στην Ελλάδα.

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Με τιμά η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Όμιλος με την ανάθεση αυτού του ρόλου. Η Ελλάδα είναι μία σημαντική αγορά για τον Όμιλο Nestle, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη σταθερή δραστηριότητα και τις επενδύσεις μας στη χώρα. Η Nestle έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1899 και αναπτύσσεται δημιουργώντας προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες των ελλήνων καταναλωτών, με καινοτομία, αγαπημένες μάρκες και μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, που είναι και το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο. Σκοπός μας είναι να ενισχύουμε την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρουμε σε ένα υγιές μέλλον. Γνωρίζοντας καλά την ελληνική ομάδα της Nestle, ξέρω ότι θα βρούμε ακόμη περισσότερους τρόπους για να κάνουμε τον σκοπό μας πράξη».

Η εξέλιξη αυτή είναι η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα ανώτερης διοίκησης της Nestle Ελλάς. Από την 1η Σεπτεμβρίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων ανέλαβε η Κατερίνα Τσιβούρα, που επέστρεψε μετά από διετή πορεία στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Ελβετία ως Marketing & Digital Lead Zone EMENA, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Δράμη, που μετατέθηκε στο κεντρικά γραφεία ως eBusiness & Sales Capability Building Lead.

H Κ. Τσιβούρα έχει ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη θητεία στη συγκεκριμένη θέση για 8 χρόνια, με πολυάριθμες βραβεύσεις στην επικοινωνία και το digital marketing. Από την ίδια ημερομηνία, την Οικονομική Διεύθυνση της Nestle Ελλάς αναλαμβάνει ο Omar Samoud, μέχρι τότε Οικονομικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Αφρικής, αντικαθιστώντας τον Ray Franke που μετατίθεται στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ως Οικονομικός Διευθυντής Nescafe ΕΜΕΝΑ.