Έπειτα από τον ρόλο συντονιστή του Regional Media Forum ’18, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρσι κατά τη διάρκεια των Regional Media Awards, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει φέτος Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Regional Media Awards ‘19.

Η αποδοχή του ρόλου της Προεδρίας από τον Νίκο Χατζηνικολάου, Προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και Μέλους του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων, αντικατοπτρίζει τη δυναμική που αναπτύσσουν τα βραβεία. O ίδιος δήλωσε: «Μέσα σε ένα περιβάλλον ανακατατάξεων και δυσχερειών, τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης διατηρούν τη δυναμική τους και διαπραγματεύονται τη θέση τους στο μελλοντικό μιντιακό τοπίο.

Για τον λόγο αυτό, πρωτοβουλίες οι οποίες επιβραβεύουν την προσπάθειά τους, ενώ ταυτόχρονα προάγουν τον διάλογο και τη σύζευξη Μέσων και διαφημιζομένων, αξίζει να υποστηρίζονται. Με χαρά, φέτος, αποδέχθηκα την πρόσκληση της Προεδρίας της Κριτικής Επιτροπής. Στόχος μας θα είναι να αναδειχθούν η ποιότητα και η πρωτοτυπία, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα διέπουν τις φετινές υποψηφιότητες». Τον Ν. Χατζηνικολάου θα πλαισιώσουν 17 ακόμη ειδικοί, εκπρόσωποι media agencies, θεσμικοί φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελέχη διαφημιζόμενων.

H προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 21/06. Περισσότερες πληροφορίες στο www.regionalmediaawards.gr.