Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η σύνθεσή του είναι ως εξής: Πρόεδρος: Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου Icap, Αντιπρόεδρος: Απόστολος Πεταλάς, Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου Fourlis, Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Σκεπαρνιάς, Γενικός Διευθυντής της Γ.Κ. Ελευθερουδάκη, Ταμίας: Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, Μέλη: Άρης Αραβανής: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, Τάσος Ευαγγέλου: Διευθύνων Σύμβουλος της Diageo Hellas και της Diageo Guinness/Continental Europe και Θεόδωρος Λιακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Hellas Medical.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η εκλογή μου ως Προέδρου ενός εξαιρετικού ΔΣ που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει πολλά στα Μέλη της ΕΑΣΕ, στην οικονομία και στη κοινωνία μας. Η χώρας μας βιώνει μια παρατεταμένη και βαθιά κρίση που συμπαρασύρει τα πάντα. Η ΕΑΣΕ είναι σε θέση και οφείλει να διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία Ελλάδα που αλλάζει. (…)

Με πολλαπλές λοιπόν δράσεις και στοχευμένες παρεμβάσεις, επιθυμούμε να συμβάλουμε ώστε να γίνουν στις επιχειρήσεις, στη δημόσια διοίκηση και στην κοινωνία μας οι απαραίτητες ριζικές αλλαγές στη νοοτροπία και στις δομές λειτουργίας, που θα βγάλουν τη χώρα από τη δίνη της καταστροφής και θα την τοποθετήσουν στην αναπτυξιακή τροχιά που της αξίζει».