Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Alan Wexler
Στον Nigel Vaz ανέθεσε η Publicis Sapient τη θέση του Global Chief Executive Officer, o οποίος διαδέχεται έτσι τον Alan Wexler ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου.

Ο Vaz θα αποτελέσει τον πρώτο παγκόσμιο CEO στην εταιρεία, καθώς μέχρι πρότινος ο ρόλος μοιραζόταν μεταξύ chief executive of EMEA και APAC, όπου ήταν τοποθετημένος ο Vaz. Το στέλεχος αποτελεί επίσης και τον global lead για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Groupe. «Προτεραιότητά μου θα είναι να φέρω κοντά τους 20.000 ανθρώπους και τα 53 γραφεία πίσω από το brand Publicis Sapient και να κυνηγήσω τις ευκαιρίες για τον παγκόσμιο εταιρικό ψηφιακό μετασχηματισμό», δήλωσε ο ίδιος.

Προσέθεσε ότι η προσέγγισή του θα θέτει στο επίκεντρο τους πελάτες, συμβάλλοντας στον μετασχηματισμό τους μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας, ενώ υποστήριξε ότι το όραμά του θέλει την επιχείρηση να είναι «ένα ενοποιημένο brand». «Θα εξελίξουμε τις ικανότητές μας προκειμένου να είμαστε πάντα μπροστά από τα skills που απαιτούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα εξελίξουμε την εμπειρία και τη δημιουργική μας ικανότητα, με ένα ισχυρότερο focus στο design».
(Πηγή: The Drum)