Ο καφές Nescafé στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Με Σεβασμό για το Μέλλον» υποστηρίζει τον ελληνικό οργανισμό Εναλεία, του οποίου ο ιδρυτής και διαχειριστής Λευτέρης Αραπάκης, τιμήθηκε με τον τίτλο του Πρέσβη για τη Μεσογειακή Ακτή για τη συμβολή του στην προσπάθεια για μία πιο καθαρή Μεσόγειο.

Ο Λευτέρης Αραπάκης έλαβε τον τιμητικό τίτλο από το Σχέδιο Δράσης για τη Μεσόγειο του Προγράμματος του ΟΗΕ για το Περιβάλλον (UNEP MAP), και συγκεκριμένα, από το Κέντρο Περιφερειακής Δράσης (PAP/RAC) που εδρεύει στο Σπλιτ της Κροατίας. Η πρωτοβουλία «Με Σεβασμό για το Μέλλον» του Nescafé είναι ένα πρόγραμμα που εστιάζει στη μείωση της ρύπανσης από τα πλαστικά μιας χρήσης, στην απομάκρυνση και στην ορθή διαχείριση θαλάσσιων απορριμμάτων, καθώς και στην ενίσχυση εναλλακτικών επιλογών, φιλικών προς το περιβάλλον.

O Χρήστος Αλεβίζος, Business Executive Officer Coffees, Nestlé, επισημαίνει: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένας από τους συνεργάτες μας απέσπασε έναν τόσο τιμητικό τίτλο και μια παγκόσμια αναγνώριση για το έργο του».