Σε εκδήλωση στο Salon De Bricolage

Ένα ειδικό μενού με γαστριμαργικές δημιουργίες του σεφ Νίκου Κατσάνη συνόδευσε τη βραδιά, ενώ οι προσκεκλημένοι είχαν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν τον Μακεδονικό Χαλβά μέσα από ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που επιμελήθηκε ο σεφ. Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1924, όταν ο Ελευθέριος, ο Κωνσταντίνος και ο Σάββας Χαΐτογλου θέλησαν να συνεχίσουν την παράδοση του παππού τους, που ήταν χαλβαδοποιός στη Μικρά Ασία, και άνοιξαν μια μικρή βιοτεχνία στην πλατεία Άθωνος.