Η Realme προχώρησε στον διορισμό του Madhav Sheth ως Πρόεδρο του διεθνούς ομίλου επιχειρήσεών της. Συγκεκριμένα, ο Madhav Sheth διορίζεται πλέον ως Αντιπρόεδρος της Realme, Πρόεδρος του διεθνούς ομίλου επιχειρήσεών της και Διευθύνων Σύμβουλος της Realme Ευρώπης.

Θα έχει την πλήρη εποπτεία για την ομαλή λειτουργία της Realme στο εξωτερικό, αναφερόμενος στον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Sky Li, ο οποίος ανέφερε: «Ο Madhav έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της Realme στο εξωτερικό στο παρελθόν και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι στο μέλλον θα οδηγήσει τη Realme σε νέες ανακαλύψεις, δημιουργώντας προϊόντα με αλματώδη ανάπτυξη και σχεδιασμό που θα καθορίζει τις τάσεις των νέων σε όλο τον κόσμο».

Η Realme έγινε πρόσφατα, όπως επισημαίνει, ο 6ος κορυφαίος προμηθευτής smartphone στην παγκόσμια κατάταξη και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στην Ευρώπη. Επίσης, έφτασε στο Top 5 στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, στο Top 4 στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και στο Top 3 στην Πολωνία, σύμφωνα με την Counterpoint Research.