Με νέο μηχάνημα καβουρδίσματος στο εργοστάσιο των Οινοφύτων
Επιδιώκοντας τον εκσυγχρονισμό και τη γενικότερη αναβάθμιση των προϊόντων του, ο Λουμίδης Παπαγάλος προχωρά σε μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων τριάντα ετών στον τομέα του καφέ.

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος επενδύει στο κομμάτι της παραγωγικής αλυσίδας, με ένα νέο μηχάνημα καβουρδίσματος στο εργοστάσιο των Οινοφύτων. «Καθώς η ποιότητα και η γευστική υπεροχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, στόχος είναι η επιλογή της καλύτερης ποιότητας στην πρώτη ύλη, αλλά και η συνεχής εξειδίκευση στην τέχνη του καφέ», αναφέρει η εταιρεία. Το νέο μηχάνημα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο καβούρδισμα και εξασφαλίζει εντονότερα αρώματα και πιο πλούσιες γεύσεις, ενώ είναι η πρώτη φορά που ελληνικός καφές καβουρδίζεται με τέτοιο τρόπο. Σύμφωνα με την εταιρεία, απώτερος στόχος είναι η ανταπόκριση στις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς.