Πολύπειρο στέλεχος, προέρχεται από τη Weber Shandwick

(ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) Από τη νέα του θέση, ο K. Luce θα διευθύνει τις στρατηγικές ανάπτυξης της εταιρείας και τις άριστες πρακτικές για τα τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών, Marketing και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μέχρι πρότινος, κατείχε τη θέση του President, Global Client Management στη Weber Shandwick, από όπου ανέπτυξε παγκόσμια προγράμματα διοίκησης και άριστες πρακτικές για τους πολυεθνικούς πελάτες της εταιρείας. Έχει βαθιά τεχνογνωσία στη διαχείριση κρίσεων και εταιρικής φήμης, στον τομέα των Public Affairs και στην επικοινωνία marketing, έχοντας βοηθήσει στην ανάπτυξη βραβευμένων διεθνών προγραμμάτων.

Ο Jack Martin, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Hill & Knowlton, δήλωσε ενθουσιασμένος «που ο Ken έγινε μέλος της H&K. Πιστεύω ότι η εμπειρία του θα βοηθήσει ώστε να εξακολουθήσουμε να αντιμετωπίζουμε την εξυπηρέτηση πελατών ως το νούμερο ένα στόχο μας».

Παράλληλα, στο «ρόστερ» της Hill & Knowlton προστέθηκε, όπως έχει αναφέρει από τις 17 Ιανουαρίου το Daily Fax, και ο Andrew Bleeker, ο οποίος θα ασκεί καθήκοντα Global Digital Practice Director.