Για να συμμετάσχει στο φετινό AllThingsPerformance
Ο Josh Fechter, κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο «AllThingsPerformance’17: the Growth Hacking edition», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ForestView.

Στην keynote ομιλία του, διάρκειας 45’, με τίτλο «How I Growth Hacked 50 Million Views», ο Ιδρυτής της «Badass Marketers & Founders», της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking, θα μοιραστεί tips και θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που μπορεί να δώσει οργανική ώθηση και μετρήσιμα οφέλη σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους. Παράλληλα, θα δείξει, μεταξύ άλλων, πώς χρησιμοποιεί τα viral templates και πώς αξιοποιεί με ανατρεπτικό τρόπο τα news feeds για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή για το περιεχόμενό του.

Μαζί του στην σκηνή του AllThingsPerformance’17: the Growth Hacking edition θα βρεθούν άλλοι 5 keynote ομιλητές από το εξωτερικό, οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές και θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές γύρω από το customer acquisition, το conversion optimization και το customer retention. Μάλιστα, το πρόγραμμα του συνεδρίου θα εμπλουτιστεί με μια σειρά από εκπαιδευτικά workshops για το Email Marketing και άλλες πτυχές του Performance Marketing.