Τον πρώτο του Πρόεδρο όρισε το ανεξάρτητο agency τεχνολογίας και υπηρεσιών, PMG, αναθέτοντας τη θέση στον Jon Dupuis, ο οποίος προέρχεται από την Dentsu. Ο Dupuis θα ενταχθεί στην εκτελεστική ομάδα της PMG για να προωθήσει τις παγκόσμιες ολοκληρωμένες υπηρεσίες που συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των πελατών της PMG μέχρι σήμερα.

Ο Dupuis θα συμβάλει στη συνέχιση των επενδύσεων για τη σύνδεση των full-funnel media, creative, data, insights και τεχνολογίας. «Η PMG συνεχίζει να προωθεί τον επιχειρηματικό αντίκτυπο για τους παγκόσμιους πελάτες μας, προσφέροντας μια ανθρώπινη και τεχνολογική προσέγγιση στο έργο μας», δήλωσε ο Ιδρυτής και CEO της PMG, George Popstefanov.

«Δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε το ολοκληρωμένο μοντέλο μας, επιδιώκοντας μετασχηματιστικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες των εμπορικών σημάτων μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την PMG να προσθέσει αυτό το επίπεδο ηγεσίας στην ομάδα μας, καθώς ο Jon θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι η PMG θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα για τους πελάτες μας». Σημειώνεται πως ο Dupuis έρχεται στην PMG από την Dentsu, όπου ήταν Global President της Dentsu Mcgarrybowen και CEO της Dentsu Creative Americas.

(Πηγή: AgencySpy)