Η LG Signature, η premium σειρά της LG Electronics, προχώρησε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη John Legend ως τον νέο της ambassador και μαζί δημιουργούν μια εορταστική καμπάνια, το «Legendary Gift: the Signature». Για την καμπάνια, η εταιρεία συνεργάζεται με το brand κρασιού τoυ Legend, LVE: Legend Vineyard Exclusive. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο John Legend κυκλοφόρησε ένα νέο εορταστικό τραγούδι με τίτλο «You Deserve It All», το οποίος είναι διαθέσιμο σε 11 streaming πλατφόρμες ροής.

Παράλληλα, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κοιλάδα της Νάπα στην Καλιφόρνια την άνοιξη του 2022, θα παρουσιάσει το LG Signature Wine Cellar με την αποκλειστική τεχνολογία του για τη διατήρηση ακριβούς ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας, «ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να απολαμβάνουν τη βέλτιστη γεύση το άρωμα των κρασιών του Legend στο σπίτι».

Ο Lee Jeong-seok, Ηead του LG Electronics Global Marketing Center, δήλωσε: «Ο Legend είναι η τέλεια ενσάρκωση της φιλοσοφίας της LG Signature. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη για να επικοινωνήσουμε τη διαχρονική αξία της LG Signature σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως».