Ο Matthew Bayfield αποκαλύπτει τα «σέξι μυστικά» των data

Δεν είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη θέση αυτή, ο Matthew Bayfield, είναι εκ των ομιλητών στο αυριανό Marketing Directors Forum με θέμα «Unleashing the data power: How to build intelligent & cross-functionally integrated, data-driven marketing strategy» (www.marketingdirectors.gr).

O Matthew Bayfield είναι Head of Data Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής της OgilvyOne και αποστολή του είναι να βοηθά τους πελάτες της εταιρείας στη χρήση των data για την ενδυνάμωση της πελατειακής εμπειρίας. Η αυριανή ομιλία του Bayfield στηρίζεται στο βιβλίο με τίτλο «Sexy Little Numbers: How to grow your business using the data you already have», το οποίο υπογράφει ο Dimitri Maex, Managing Director της OgilvyOne Νέας Υόρκης.

Ο Bayfield θα επιχειρήσει να απομυθοποιήσει τα data analytics, εξηγώντας ποιά data είναι «best to watch», πώς μπορεί να εξαχθεί το storyline μέσα από αυτά και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν μέσω των data να εντοπίσουν νέες πηγές εσόδων. Η παρουσίαση του Matthew Bayfield συμπληρώνει ένα εξαιρετικό line-up διεθνών ομιλητών γύρω από το θέμα των data στο σύγχρονο marketing.