Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) παρουσιάζει την εκπαιδευτική δράση GRECA e-Commerce Academy σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την College Link. Οι νέες αυτές εκπαιδευτικές δράσεις αποτελούν κομμάτι ενός από τους βασικούς πυλώνες του GRECA, ο οποίος έχει ως στόχο την εκπαίδευση των μελών του σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν. Με τις παρούσες συνεργασίες ο GRECA θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης, αξιοποιώντας το know how και την εμπειρία ακαδημαϊκών και ειδικών στον χώρο της εκπαίδευσης και του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Τα εκπαιδευτικά courses απευθύνονται σε επιχειρήσεις, brands και agencies. To GRECA e-Commerce Academy θα παρέχει τα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα:

1. Digital e-Commerce Academies powered by College Link: ο GRECA υποστηρίζει και προωθεί τα υπάρχοντα e-learning courses της College Link. Τα πρώτα e-learning courses αυτής της δράσης περιλαμβάνουν τις ενότητες Fundamentals of e-Commerce, Digital Advertising for eCommerce, Digital Marketing Academy. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος θα δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. 2. Executive E-commerce Certification «Mastering e-commerce skills» του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με την υποστήριξη του GRECA: Μέσω ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, 100+ ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από καταξιωμένους καθηγητές, σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης, το project management, τα χρηματοοικονομικά και τα νομικά θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και θέματα ψηφιακής προώθησης και operations.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά (50% σύγχρονη και 50% ασύγχρονη εκπαίδευση) και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η δράση GRECA e-Commerce Academy θα παρουσιαστεί hybrid , είτε δια ζώσης για όσους μπορέσουν να παρευρεθούν την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο OTE Academy, είτε online.