Μετά από πολύωρες δοκιμασίες γαστρονομικών προτάσεων και τεχνικών δεξιοτήτων chefs από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο, ο θεσμός S.Pellegrino Young Chef Academy ανέδειξε νικητή του τοπικού τελικού τον Έλληνα chef, Γρηγόρη Κίκη, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Με τη δημιουργικότητα και τη σύνδεση της σύγχρονης γαστρονομίας με την παράδοση, το πιάτο του Γρηγόρη Κίκη, με το όνομα «The Story of Cod», ήταν αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 9 συμμετέχοντες και του έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Εκτός από το βραβείο «S. Pellegrino Young Chef Academy», ο Γρηγόρης Κίκης απέσπασε και το βραβείο «Fine Dining Lovers Food for Thought.