Η καμπάνια &more powered by glo™  με mega ambassador τον Γιώργο Καράβα σε καλεί να αφήσεις πίσω τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις & να πεις «Be Everything & more».

Σε έναν κόσμο που κρύβει καθημερινά αμέτρητες δυνατότητες & επιλογές, γιατί να επιλέξεις να είσαι ένα μόνο πράγμα, όταν μπορείς να επιλέξεις να είσαι & πολλά περισσότερα; Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας &more, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Καράβας.

Στο βίντεο της καμπάνιας με τίτλο «Be Everything & more», o Γιώργος Καράβας, λίγα δευτερόλεπτα πριν περπατήσει στο catwalk, έρχεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα & αρχίζει να αναρωτιέται ποιος πραγματικά είναι. Είναι μοντέλο ή επιχειρηματίας; Τηλεοπτικό πρόσωπο ή easy rider; Αυτό το ερώτημα τον ακολουθεί σε κάθε καρέ του βίντεο, μέσα από το οποίο ο Γιώργος προσπαθεί  να αυτοπαρουσιαστεί, αλλά & να ξεδιπλώσει σταδιακά μερικές από τις δεκάδες πτυχές του εαυτού του, για να ανακαλύψει ποιος είναι πραγματικά.

Γιατί όμως θα πρέπει να περιορίσει τον εαυτό του, επιλέγοντας να είναι ένα από αυτά; Ο Γιώργος Καράβας μπορεί να είναι όλα αυτά & πολλά περισσότερα, γιατί οι αντιφάσεις είναι μέρος της προσωπικότητάς του. Μπορεί να συνδυάσει το καλύτερο από όλους τους «κόσμους» του και να ζει ταυτόχρονα στον κόσμο της μόδας, των μηχανών, των ταξιδιών, των επιχειρήσεων &more.

https://www.youtube.com/watch?v=NFL45x9I_GA

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει και το glo™. Σε έναν κόσμο με ατελείωτες επιλογές, όπως αυτός του glo™ & more, δε χρειάζεται να συμβιβαστείς ή να εγκαταλείψεις κάποια από τις επιθυμίες σου. Γιατί αν, σε κάθε δίλημμα που έχεις, αλλάξεις το Ή με το &, η ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

Ακολούθησε & εσύ τον Γιώργο σε αυτό το μοναδικό ταξίδι & εμπνεύσου από την καμπάνια &more. Άρχισε να εξερευνάς νέα μονοπάτια & εγκατέλειψε το comfort zone σου. Χάραξε τη δική σου πορεία & δημιούργησε τον δικό σου κόσμο. Τόλμησε να ρισκάρεις & να συνδυάσεις όλα όσα σε εκφράζουν, αφήνοντας πίσω τους συμβιβασμούς.

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ζήσε τα όλα & γίνε περισσότερα, χωρίς να παρατήσεις καμία πτυχή σου.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια στο https://bit.ly/3h0aXjN