Το NBA ανέθεσε στον Γιώργο Αϊβάζογλου τη θέση του Head of Fan Engagement and Direct-To-Consumer σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή (EME). Ο Γ. Αϊβάζογλου είναι ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει καθήκοντα στελέχους στα γραφεία του NBA. Αποτελεί digital media executive με 15 χρόνια προϋπηρεσίας στους κλάδους της ψυχαγωγίας και των τηλεπικοινωνιών, θα εδρεύει στο γραφείο του NBA στο Λονδίνο και θα αναφέρεται στον Ralph Rivera, Διευθύνοντα Σύμβουλο του NBA EME.

Ο Γιώργος Αϊβάζογλου, με τη νεοσύστατη θέση του, θα ενοποιήσει τα σημεία επαφής όλων των φίλων του ΝΒΑ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής. «Οι τρόποι που αλληλεπιδρούν οι fans με το NBA αναπτύσσεται συνεχώς και ο ρόλος του Γιώργου θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την αγάπη του κόσμου και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για την προσέγγιση της επόμενης γενιάς φιλάθλων σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή», σχολίασε ο Ralph Rivera.

Η σεζόν 2019-20 του NBA έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει ξανά την Πέμπτη 30 Ιουλίου, με 22 ομάδες να επιστρέφουν στη δράση στο ESPN Wide World of Sports Complex στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.