Ο Γιάννης Παπαχρήστου αναλαμβάνει τη θέση του Chief Executive Officer Ελλάδος του ομίλου Antenna. Με μακρόχρονη θητεία σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιάννης Παπαχρήστου θα είναι επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου Antenna στην Ελλάδα.

Ο όμιλος συνεχίζει με όραμα και στρατηγική την ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, επενδύοντας διαρκώς σε νέους τομείς -όπως η πρόσφατη εξαγορά των Village Cinemas-, καθώς και σε πολύπειρα στελέχη.

Ο Πρόεδρος του ομίλου Antenna, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Γιάννη στον όμιλο Antenna. Με τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχει, θα ενισχύσει αποτελεσματικά τις καινοτόμες δράσεις και στρατηγικές επιδιώξεις του ομίλου».

Ο Γιάννης Παπαχρήστου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξή μου στον όμιλο Antenna και την ευκαιρία που θα έχω να συνεργαστώ με τον κ. Κυριακού, καθώς και τα στελέχη και τους εργαζόμενους του εμβληματικού οργανισμού. Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσει ο όμιλος στον δρόμο της πρωτοπορίας και της επιτυχίας».