Μετά την αποχώρηση του Ιωσήφ Πάρσαλη

Η διοικητική αυτή αλλαγή τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Μαρτίου, με την αποχώρηση του Ιωσήφ Πάρσαλη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Ο Γιάννης Κουρτέσης συνεργάζεται με την Politics GlobalCom από το Νοέμβριο του 2012 ως Σύμβουλος Επικοινωνίας, καθώς είχε αναλάβει την ανάπτυξη του New Business.

Στην επαγγελματική του διαδρομή συνεργάστηκε με τις εταιρείες Γραμμή Α.Ε., Fremantle και On Productions, ενώ έχει συνεργαστεί μέσα από πολυσχιδείς δράσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς αγοράς ψυχαγωγίας όπως Warner Brothers, Buena Vista & Sony Pictures.

«Η μέχρι τώρα πορεία του και η ηγετική του υπεροχή δίνουν την πεποίθηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ότι μαζί θα σχεδιάσουν το επόμενο βήμα στην Επικοινωνία, ενδυναμώνοντας τη θέση της Politics GlobalCom στην αγορά και δημιουργώντας παράλληλα ιδέες για εξελιγμένα προιόντα και υπηρεσίες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία παράλληλα ευχαριστεί τον Ιωσήφ Πάρσαλη «για την άριστη συνεργασία του με την εταιρεία».