Ο Γιάννης Γκέκας αναλαμβάνει Managing Director της ForestView, εταιρείας του Think Digital Group (TDG). Η ForestView, η οποία δραστηριοποιείται από το 2011 στον χώρο του Digital Marketing, έχοντας λάβει σειρά διακρίσεων, αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα και ολοκληρωμένα Marketing & Commerce agencies της χώρας.

Ο Γ. Γκέκας, με 15ετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας και καινοτομίας, έχει εργαστεί ως management consultant σε μεγάλα business and digital transformation projects σε εταιρείες συμβούλων του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως επίσης και ως senior executive σε IT & Telecommunication projects για τη Huawei Global HQ, για εταιρείες του ομίλου Deutsche Telekom σε Ευρώπη και Αμερική και του ομίλου France Telekom σε Ευρώπη και Αφρική. Από το 2019 έχει ενταχθεί στην ομάδα της ForestView ως Chief Innovation και στη συνέχεια ως Chief Operating Officer.

Την εμπορική ομάδα της εταιρείας συνθέτουν οι Αλίν Μπαρδισμπανιάν, Chief Growth Officer με κύρια ευθύνη την εξωστρέφεια της εταιρείας και τη στρατηγική συμβουλευτική των πελατών, Κώστας Καμπάκης, Client Partnerships Director, υπεύθυνος για το ευρύ portfolio Integrated Marketing υπηρεσιών (Brand Strategy, CX Management, Creative, Media Activation) και Στέλιος Κοσμίδης, Client Partnerships Director, υπεύθυνος για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Commerce (Amazon Activation, e-Retail Media, e-Shops).