Αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων Integration

Με την ανάληψη των καθηκόντων του θα ενισχυθεί η επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου στον τομέα του System Integration. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και ανάπτυξης έργων, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και δημόσιο τομέα. Ο Γ. Διονυσόπουλος προέρχεται από την Syscom, στην οποία κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 στην εταιρεία Datamedia και από το 1995 έως το 2001 εργάστηκε ως Sales Account Manager στις εταιρείες Computec και PC Systems.

FUEL ATHENS-ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
H Fuel Athens επιμελήθηκε τηλεοπτικό σποτ της Scholl για το νέο στυλό αντιμετώπισης κάλων 2 σε 1 express. Το σποτ ξεκίνησε στις 11 Ιουλίου και είναι διάρκειας 16 δευτερολέπτων.

AVENUE-PROMOTION
Το εμπορικό κέντρο Avenue διενεργεί καλοκαιρινό διαγωνισμό στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι, μπαίνουν στη σελίδα του και γράφουν το δικό τους μήνυμα στην άμμο, το μοιράζονται με τους φίλους τους και διεκδικούν  δώρα από τις εταιρείες και τα καταστήματα Express Holidays, Golden Star Ferries, Sugarfree, Oltre Mare, Raxevsky, Sephora, Volta Fun Park, Venus Victoria, Prince Oliver, Mat Fashion, S’Oliver και Era Bijoux.