Στον George Manas ανέθεσε τον ρόλο του Chief Executive Officer η OMD Worldwide του Omnicom Media Group, με άμεση ισχύ. Ο George Manas διαδέχεται τον Florian Adamski, ο οποίος αναβαθμίζεται σε CEO του Omnicom Media Group. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο George Manas θα ηγείται της παγκόσμιας στρατηγικής της OMD, των operations και των capabilities, ενώ, παράλληλα, θα συνεργάζεται με κάποια από τα πλέον εμβληματικά brands.

Με εμπειρία 17 ετών στα media, το performance marketing και το CRM, ο G. Manas αμφισβήτησε τα παραδοσιακά μοντέλα και δημιούργησε με επιτυχία νέες προσεγγίσεις με οδηγό τη δημιουργική εφαρμογή του ταλέντου, των tools και της τεχνολογίας.

Τα προηγούμενα καθήκοντα του G. Manas αναλαμβάνει η Mandy Walis, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της Chief Operating Officer από την OMD US. Ως COO, η η Mandy Walis θα ηγείται, μεταξύ άλλων, του μετασχηματιστικού οράματος και του operational management του agency, συνεργαζόμενη και αναφερόμενη στον CEO της OMD US, John Osborn. Επίσης, θα επιβλέπει το Business Transformation Office του agency, το οποίο στεγάζει εξειδικευμένες ικανότητες με επίκεντρο τη δημιουργία ταχύτητας, agility και αποτελεσματικότητας στο σύνολο του workflow της OMD.

(Πηγή: PRnewswire)