Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Hotel Grande Bretagne, η εκδήλωση «Η Κληρονομιά της Ελληνικής Επιχειρηματικής Ηγεσίας», η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με Χορηγό Δράσης της Επιτροπής την εταιρεία Πέντε ΑΕ-Γαλαξίας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία με ελληνικές εταιρείες που έχουν παρουσία και δραστηριότητα στην Ελλάδα για πάνω από 50 χρόνια, αλλά και με το προφίλ και τις στρατηγικές ηγεσίας των επιχειρηματιών.

Στη συζήτηση συμμετείχαν η Νικολίτσα Χειμωνίδου, Πρόεδρος της Πέντε Α.Ε – Γαλαξίας, ο Γιάννης Παπαθανασίου, Πρόεδρος Ελληνικά Πετρέλαια, ο Κώστας Γεράρδος, Διευθύνων Σύμβουλος, Πλαίσιο Computers, ο Νίκος Μαγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ιαπωνική ΑΕ, ο Κωνσταντίνος Νάκας, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, Φίλιππος Νάκας, και ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Κύκνος. Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε η Ιωάννα Κωνσταντίνου, Executive Consultant, Leadership Coach. Tην εκδήλωση χαιρέτησε η Γιάννα Αγγελοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».