Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ήταν χορηγός στην εκδήλωση «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/07, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Αθηνόραμα, αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα.
Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου, που απένειμε τα βραβεία στα εστιατόρια της Κρήτης, ανέφερε στη δήλωσή της: «Εσείς, οι επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομίας είστε οι πιο στενοί σύμμαχοι της ΕΛΟΠΥ, διότι διαμορφώνετε τις τάσεις, αναδεικνύετε τα πρωτογενή προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας, αναβαθμίζετε τη γεύση μας και εκπαιδεύετε τη νέα γενιά των σεφ». Η τελετή ολοκληρώθηκε με ένα gala dinner, με δημιουργίες του Executive Chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου.