Η elit™ vodka η οποία ανήκει στον Όμιλο Stoli και στην Ελλάδα διανέμεται από την εταιρεία Β.Σ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, αποτελεί ένα από τα κορυφαία λευκά ποτά στον κόσμο, αφού έχει λάβει 10 πλατινένια βραβεία και έχει διακριθεί 10 φορές ως η καλύτερη βότκα της χρονιάς.

Οκτώ κορυφαίοι bartenders, διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του elit™ Martini Master στον χώρο του St. George Lycabettus. Με θέα τον βράχο της Ακρόπολης και παρουσία δημοσιογράφων και εκλεκτών καλεσμένων, παρουσίασαν τη δημιουργία τους μπροστά σε μια έμπειρη επιτροπή κριτών.

Το θέμα του διαγωνισμού elit™ Martini Masters 2022 ήταν η βιωσιμότητα, και οι bartenders ήταν επιφορτισμένοι με τη δημιουργία τριών πανομοιότυπων και βιώσιμων elit Martini cocktails.
Με γνώμονα την αισθητική, την τεχνική παρασκευής, την ανάδειξη πλούσιας γεύσης και την καινοτομία, οι διαγωνιζόμενοι, μέσα από μία σειρά απαιτητικών προκλήσεων, παρουσίασαν τη φιλοσοφία πίσω από την έμπνευση και τη ριζική αναγέννηση του Martini Cocktail τους.

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο κος Κώστας Ματιάτος από το «A for Athens», με το ευφάνταστο cocktail «The Hermit», το οποίο ξεχώρισε για την αυθόρμητη εφευρετικότητα και γευστική του υπεροχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παγκόσμιος Τελικός του διαγωνισμού elit™ Martini Masters 2022 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Radical Communications S.A.